Feljelentették Balotellit a látványosan eszetlen robogós fogadás miatt

2019.07.09. 09:29

Az Football-Italia hétfői híre szerint Mario Balotellit feljelentették a rendőrségen, mert 2000 eurót ajánlott egy helyi bártulajdonosnak, ha a férfi a tengerbe ugrat robogójával. Az eset a Nápolyhoz közeli Mergelinna nevű településen történt még a hétvégén, az olasz labdarúgó természetesen videóra vette a történteket, és megosztotta az Instagramján. A videót kedd reggelig több mint 1,9 milliószor nézték meg.

A Balotelli által megosztott felvétel, illetve az esetről készült többi videó alapján a 28 éves, korábban többek közt az Intert, a Manchester Cityt és a Milant is megjáró botrányhős futballista fogadást ajánlott a Catello Buonocore nevű férfinak, 2000 eurót – mintegy 660 ezer forintot – téve arra, hogy a vendéglátós nem mer a mopedjével a magas mólóról a tengerbe hajtani.

A férfi természetesen nem futamodott meg a kihívás elől, és miután megkapta a pénzt, gatyára vetkőzött, majd az összegyűltek hangos nevetése közepette robogója nyergében nekivágott a meglehetős szintkülönbségnek, diszkrét füstcsíkot húzva maga után, hogy tényleg tökéletes legyen az összhatás.

A minden gyerekessége ellenére is szégyellni valóan szórakoztató jelenetsor azonban nem maradt minden következmény nélkül. Balotellit, Buonocorét, illetve a móka két további résztvevőjét felbujtásért, illetve illegális szerencsejáték miatt feljelentették a nápolyi rendőrségen.

Ráadásul a hullámok közt elmerülő robogó miatt a négy főkolompostveszélyes hulladék” illegális elhelyezése miatt is megbüntették volna, de aztán kiderült, hogy a járművet az eset után már kiemelték a vízből.

Balotellinek jelenleg nincs csapata, miután előző klubjánál, az Olympique Marseille-nél úgy döntöttek, hogy nem újítják meg lejró szerződését.