Neymar lett a hétvége legnagyobb pazarlója, Messi üldözi

2018.08.27. 19:56

A hétvégén egy kategóriában Neymar mindenki mást alulmúlt az öt topligát nézve. Ő veszítette el a legtöbb labdát az Opta adatai szerint. Lionel Messi sem sokkal maradt el tőle.

A Real Valladolid ellen játszó Lionel Messi 27-szer veszítette el a labdát, aminek az ellenfelek remek védőmunkája mellett az is lehet a magyarázata, hogy pocsék volt az ellenfél pályája, akkor is elpattanhatott tőle a labda, ha meg sem próbálták szerelni. A spanyol bajnoki fordulóban egyébként ő vesztette el legtöbbször a labdát.

A PSG-s Neymar azonban még őt is túlszárnyalta, a francia, spanyol, olasz, német, angol bajnokságot együtt nézve is nyerte a legtöbb labdát elvesztő kategóriát, nála 34 hibát jegyeztek. Neymarnál a nagy szám abból is adódik, hogy mindenkinél többször próbálkozik cselezéssel, egy az egyben megoldani a helyzeteket. A hibái bele is fértek, a PSG 3-1-re verte az Angerst, a brazil gólt is rúgott,  és hát az ilyen átemelős trükkjeire mindenki jobban emlékszik, minthogy szerelték egymás után ötször.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?