Újra kinyit néhány magyar sípálya

2011.01.21. 13:35

Újra kinyit néhány sípálya Magyarországon: az eplényi Síaréna mellett az érdeklődők péntektől a Kékestető egyik lejtőjét, szombattól pedig a mátraszentistváni Sípark pályáit is használhatják.

A hét végén azokon a helyeken lehet síelni, ahol vannak hóágyúk. Folyamatosan nyitva tart az eplényi Síaréna, itt működik az ország egyetlen négyüléses sífelvonója. Péntek reggel megnyitották az egyik lejtőt Kékestetőn, szombattól már a mátraszentistváni Sípark néhány pályáját is lehet használni - közölte a SíTV internetes oldala az MTI-vel.

Az elmúlt két napban a Mátrában esett a legtöbb hó, a magasabb részeken 10-15 centiméter. Bár a január csúcsszezonnak számít a magyarországi síterepeken, az idei időjárás nem kedvez a síelőknek: a hónap második és harmadik hetében példátlan meleg volt a magyar hegyekben, így az összes hó elolvadt.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla