Kiestek a magyar rövidpályás gyorskorcsolyázók Drezdában

2011.02.19. 13:46

Nem sikerült a továbbjutás a vigaszágra jutott magyaroknak a Drezdában zajló rövidpályás gyorskorcsolya Világkupa-verseny szombat délelőtti futamain.

A csapatvezetés arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a legtovább Knoch Viktor jutott, de az 500 méter reményfutamos döntőjében nem sikerült kiharcolnia a továbblépést. Lajtos Szandra az 500-as vigaszágon az elődöntőig jutott, Keszler Andrea ugyanezen a távon már az előfutamokban búcsúzni kényszerült. 1500-on Oláh Bence az elődöntőig menetelt, onnan azonban már nem tudott továbblépni, a nőknél Dénes Veronika ezen a távon már az első körben búcsúzni kényszerült.

Szombat délután 500 méteren és 1500-on rendezik meg a további futamokat, Huszár Erika a rövidebb, Heidum Bernadett pedig a hosszabb távon negyeddöntős, a férfiaknál Béres Bence 1500-on az elődöntőben indul. A női váltó érdekelt lesz a nap végén sorra kerülő elődöntőben, a férfi csapat pénteken búcsúzott a további küzdelmektől.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás