Fülöp, Evelin
EUR 393,60 Ft
USD 369,01 Ft
13 °C
27 °C

Huszár a 11. helyen végzett Drezdában

2011.02.20. 16:06

Nem jutott tovább vasárnap a nők 500 méteres versenyszámának negyeddöntőjéből, így végül a 11. helyen zárt Huszár Erika a rövidpályás gyorskorcsolyázók Világkupa-sorozatának drezdai állomásán.

A magyar csapat tájékoztatása szerint Lajtos Szandra és Heidum Bernadett sem került elődöntőbe 1000 méteren, előbbi összesítésben 15., utóbbi – büntetés miatt is – 17. lett.

„A bírók sorozatos tévedéseinek versenye ez a hétvégi – mondta az MTI-nek Darázs István csapatvezető. – Nem szoktam velük foglalkozni, mert a pálya részei, de nem készültek fel az új szabályokból, és az egymás után következő rossz döntéseikkel hergelik a versenyzőket, illetve az edzőket, köztük minket is.”

Magyar részről a nap végén a női váltó lesz még érdekelt a B döntőben.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás