Ivó, Milán
EUR 384,78 Ft
USD 363,03 Ft
5 °C
26 °C

Közel 400 induló a muraui síversenyen

2012.01.17. 11:54 Módosítva: 2012.01.17. 11:56

Az elmúlt hétvégén a Murau melletti Kreischbergen rendezte a K2 Sí&Snowboard Központ a magyar kupasorozat állomását, a Volvo-K2 Kupa sí- és snowboardversenyt. A tizedszer meghirdetett eseményen 391-en álltak rajthoz.

A két sportág futamaiban igazoltak, amatőrök, mozgáskorlátozottak és gyengénlátók is részt vehettek.

„Sikeresnek ítéljük a rendezvényt; a változékony időjárás ellenére jó körülmények fogadták a versenyzőket, a szervezőcsapat összehangolt munkát végzett. Nagy sikere volt a már hagyományos óriásműlesiklásnak, illetve nagy érdeklődés övezte Hans Gruggert, világkupasztár sízőt, aki nem csak a versenyben, hanem az eredményhirdetésben, hangulatfokozásban is részt vállalt, sokan autogramot kértek tőle. Érdekes volt, hogy a serdülőkorú Szőllős Benjámin jobb időt futott a profi slalom versenyszámban, mint az osztrák klasszis. A kísérőrendezvények is népszerűek voltak, az érdeklődők szívesen tesztelték a legújabb Head síléceket, továbbá jó hangulatú beszélgetések zajlottak a borkóstoló alkalmával. Vasárnap a síelők slalomversenyével, a snowboard paralel slalommal, és egy meghívásos ügyességi versennyel, a MUMUS-sal folytatódott az idei kupa” – foglalta össze Vági Zoltán versenyigazgató.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás