Hétvégén Eplényben újra Snow Day

2012.02.14. 12:16

Idén is megrendezi a Magyar Egyetemi Sí és Természetjáró Egyesület a Snow Day-t. A több téli sportágat magába foglaló esemény az eplényi Nordica Síarénában február 18-án lesz. A tavalyi programokon mintegy két és fél ezren vettek részt, a szervezők idén is hasonló érdeklődésre számítanak.

„Célunk egy olyan téli sportfesztivál létrehozása volt, ahol minden korosztály számára elérhetővé tesszük a jelenlévő sportágakat. A szórakoztató programok mellett tavaly nyolc sportágat lehetett kipróbálni, összesen 2500-an vettek részt az eseményen, ebből 300 indulója volt az amatőr sí- és snowboardversenyeken” – mondta Barbai Áron főszervező.

A szakmai programok közt sportági bemutatók, felszerelések tesztelése, hazai sípályák bemutatása és 10 éves korig ingyenes síoktatás szerepel. A Snow Dayen megrendezik a XI. Veszprémi és a II. Várpalotai Nyílt Sí- és Snowboardbajnokságot illetve a ShowDown freestyle Magyar Kupafutamot. A bajnokság fővédnöke Porga Gyula, Veszprém polgármestere.

Jégszobrászat, a zenei programok, a havas ügyességi játékok és vetélkedők is lesznek.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla