Ivó, Milán
EUR 384,56 Ft
USD 363,04 Ft
5 °C
26 °C

Az esélyesek nyertek a hódeszka ob-n

2012.03.20. 09:20Mind az öt kategóriában az előzetesen esélyesként számon tartott versenyzők nyertek az ausztriai Murauban megrendezett jubileumi, 20. hódeszka országos bajnokságon.

A Magyar Snowboard Szövetség keddi tájékoztatása szerint a két legjobb magyar, Szigeti Viktor és Gyarmati Panka sérülés miatt nem állhatott rajthoz, de bíróként és díjátadóként részt vett az eseményen.
Az alpesi hódeszkások versenyében a férfiaknál Pátkai Marcell, a nőknél pedig Harmath Rózsa diadalmaskodott mind óriás-műlesiklásban, mind párhuzamos műlesiklásban. A 2014-es szocsi téli olimpián bemutatkozó hódeszkás versenyszám, a slope style küzdelmeit a férfiaknál Kis Benedek, a nőknél Tóth Ágnes nyerte, a szabadstílusú síelőknél Csanaky Péter és Gyetvai Katalin lett a magyar bajnok. A big air versenyszámban a síelőknél Trso Lukas Lego, a hódeszkásoknál Balogh Ádám győzött.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás