Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
16 °C
28 °C

Szállodában randalírozott az olimpiai bajnok

2012.09.18. 17:14

Vasárnap hajnalban a Tennessee állambeli Nashville-ben őrizetbe vették Shaun White kétszeres téli olimpiai bajnokot. A snowboardost vandalizmussal vádolják - írja a helyi WKRN.

A Nashville-i hatóságokat hajnal kettőkor hívták ki a város egyik szállodájához egy részeg férfi miatt, akiről később kiderült, hogy Torino és Vancouver aranyérmese.

19566049 BG2
Fotó: Nashville PD

Az ittas White bekapcsolta a szálloda tűzriasztóját, ami miatt az összes vendégnek el kellett hagynia az épületet.

Egy alkalmazott látta, ahogy az olimpiai bajnok a kiürítés előtt még szétvert egy telefont, aztán egy taxival próbált elmenekülni a helyszínről. A járművet egy férfi állította meg, mire White előbb összeverekedett vele, majd elfutott.

A férfi üldözőbe vette az olimpikont, aki végül fennakadt egy kerítésen és megsérült. White-ot később kórházba szállították, ahol ellátták sebeit, aztán őrizetbe vették.

Az őrizetbevétel után készült rabosító fényképen látható, hogy a 26 éves White egy monoklit is összeszedett az éjszakai kalandban.

A bíróságon október 10-én kell majd megjelennie a sportolónak.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek