Havas Sportok Napja Eplényben

2013.01.10. 14:05

Havas Sportok Napját rendez pénteken Eplényben a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség. A rendezvényen két szakág jelenik meg: a hófutás és az alpesi sí - közölte Ebele Bálint, a Nordica Síaréna marketingvezetője az MTI-vel.

A Havas Sportok Napján lehetőség nyílik arra, hogy az érdeklődők kipróbálják a síelést. A felszerelések helyes kiválasztásában, használatában önkéntesek segítenek. A résztvevők kipróbálhatják a hótalpat is. Déltől egy óráig hófutás bemutató is lesz Wimmer László szakág-vezető közreműködésével.

Egy órától fél háromig a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség alpesi sí szakága országos versenyén szurkolhatnak a résztvevők.

Ebele Bálint tájékoztatása szerint az eplényi síarénában 45-60 centis hóréteg borítja a pályákat, éjszakánként folyamatosan hóágyúznak. Terveik szerint a hét végére sikerül beágyúzni és megnyitni az új 7-es sípályát is.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla