Éjszakai síelés pénteken Eplényben

2013.01.11. 09:31

Éjszakai síelésre nyílik lehetőség pénteken az eplényi Nordica Síarénában - tájékoztatta az MTI-t a síközpont marketingvezetője. Ebele Bálint elmondta: pénteken este hét órától kedvezménnyel lehet majd négyórás jegyet váltani, amellyel este 11-ig lehet síelni a megvilágított pályákon. A tetőre a négyüléses felvonó, a Szent Sólyom viszi fel a síelőket.

Az eplényi pályákat 50-60 centi tömör hó borítja, éjszakánként folyamatosan hóágyúznak, hogy tovább hizlalják a hóréteget.

Hétvégére megnyitják a két új tanulópályát és beüzemelik az új műanyagköteles felvonót is, mely 110 méteres hosszúságával Magyarország leghosszabb tanulófelvonója.

Vasárnapra várhatóan sikerül megnyitni a nemrégiben átadott hetes pályát, amelyen most lehet majd először síelni; a síaréna összesen 3298 méter síelhető pályával és öt üzemelő sílifttel várja a télisportok szerelmeseit.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás