Nemzetközi minősítést kapott az eplényi sípálya

2013.09.23. 16:15

Néhány éven belül akár női alpesi sí Világkupa-futamnak is otthont adhat az eplényi Nordica Síaréna, melynek 4-es számú pályáját nemzetközi versenypályává nyilvánították. 

A síaréna üzemeltetőinek tájékoztatása szerint a nemzetközi szövetség, az FIS a sportkomplexumot alkalmasnak találta nemzetközi rangú események megszervezésére, a négyes pálya Magyarország első FIS-minősítéssel rendelkező pályája lett.

Ebele Bálint, a létesítmény marketingvezetője elmondta, hogy már most télen lesz Eplényben egy, a FIS naptárjába is bekerült nemzetközi, úgynevezett Citizen verseny, melyre 200 sízőt várnak. Világkupa-futam rendezésére még néhány évet biztosan várni kell, addig különböző nemzetközi versenyek és Európa-kupák rendezésével fokozatosan szeretnének haladni előre és tapasztalatokat gyűjteni.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla