nono

Tiger síelni tanul a szerelméért, Vonnért

2013.12.22. 18:44

Az amerikai olimpiai bajnok síző, Lindsey Vonn először vitte el pasiját, a világhírű golfos Tiger Woodsot a lejtőkre, hogy megnézhesse, hogyan hasít egy Világkupa-versenyen.

Pechére, az olasz Val d' Isere-ben nem tudta tudása legjavát adni, mert az egyik kanyarban kisodródott, és már nem mert megkockáztatni egy éles mozdulatot, mert azzal egy komolyabb sérülés történhetett volna.

Lindsey Vonn azért mondott le a műtétről, mert szeretné megvédeni 2010-ben szerzett olimpiai bajnoki aranyát a lesiklásban.

„Szerencsére az olimpia nincs veszélyben. Nagy nyomás érte a térdem, de nincs nagy baj. Tiger nagyon aggódott értem, iszonyúan ideges volt, de ettől azt szeretném, ha Szocsiba is elkísérne. Szeretne megtanulni síelni, értem erre is képes lenne. Szeretné ugyanis megérteni, mi történik velem a pályán” - mondta szenvedéllyel.

A svájci Blick azt is megkérdezte tőle, nem volt-e túl gyors a visszatérés. „Nincs több keresztszalagom. A térdem nem stabil, és ez így is marad – kénytelen leszek ehhez hozzászokni -, de azon kell fejleszteni, hogy levésbé legyen bizonytalan. Van még idő az izmaimat egy kicsit átalakítani.”