Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Bode Miller januárban újra versenyezne

2014.12.08. 10:02

Januárban már versenyezni akar Bode Miller, az amerikaiak olimpiai és négyszeres világbajnok alpesi sízője, akinek a múlt hónapban porckorong-sérülés miatt megműtötték a hátát.

A 37 éves versenyző abban reménykedik, hogy a könnyített edzéseket már a héten elkezdheti, s mindenképpen rajthoz szeretne állni az egyesült államokbeli Beaver Creekben februárban sorra kerülő vb-n. Miller márciusban sérült meg, bár októberben még edzett, végül a műtét mellett döntött.

Az összetett világkupában kétszer győztes amerikai síző azt mondta, amíg versenykörülmények között nem áll sílécre, addig nem tudja, mennyire volt sikeres az operáció.

"A vk-szereplés az igazi teszt egy ilyen sérülés után, mert ha a hátam kibír egy csúszást Kitzbühelben, akkor vélhetően rendben vagyok" - tette hozzá Miller. Kitzbühelben január végén rendeznek vk-versenyt a férfiaknak. (MTI)