László
21 °C
35 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Januárban tér vissza az eltiltott Carolina Kostner

2015.12.28. 15:21

Január közepén, Japánban tér vissza a jégre az olaszok olimpiai bronzérmes műkorcsolyázója, a doppingvétség miatt eltiltott Carolina Kostner, írta az MTI.

A 28 éves világ- és Európa-bajnok versenyzőt azért tiltották el idén január 1-jétől, mert az Olasz Olimpiai Bizottság doppingellenes ügynöksége szerint segédkezett korábbi barátjának, a gyaloglásban olimpia bajnok Alex Schwazernek a doppingolásban. Eredetileg több mint négyéves eltiltást kértek rá, de végül 16 hónapra függesztették fel, amit a nemzetközi sportdöntőbíróság (CAS) 12 hónapra mérsékelt.

Hétfői bejelentése szerint Kostner - aki november elején állt ismét edzésbe - ott lesz a január 15-én rendezendő oszakai nemzetközi versenyen, illetve szeretne rajthoz állni a márciusi, bostoni világbajnokságon, valamint a 2018-as pjongcsangi olimpián is.