Vilmos
19 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elkezdődött a junior műkorcsolya-vb Debrecenben

2016.03.16. 14:46

A férfi rövidprogrammal elkezdődött szerdán a junior műkorcsolya- és jégtánc-világbajnokság a debreceni Főnix Csarnokban.

A vb-n 44 ország 176 versenyzője küzd a helyezésekért - jelezte Orendi Mihály, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) ügyvezető igazgatója az esemény nyitó sajtótájékoztatóján.

Felsorolása szerint a páros versenyben 9 ország 15 duója, a jégtáncban 21 ország 31 kettőse lép a jégre. A férfi műkorcsolyázók versenyében 30 ország 38 versenyzője, a női egyéniben 39 ország 46 versenyzője mutatkozik be a Főnix csarnokban.

Magyarországot a nőknél Tóth Ivett, a férfiaknál Böröcz Máté, jégtáncban pedig a Wei Kimberly, Fourati Ilias, valamint a Marton Villő, Semko Danyil kettős képviseli. A küzdelmeket öt ország - Svájc, Japán, Olaszország, Kanada és Magyarország - televíziói közvetítik. (MTI)