Árpád
-2 °C
3 °C

Lindsey Vonn egy állomás erejéig még visszatér jövőre

2018.11.30. 22:22

Ugyan Lindsey Vonn októberben bejelentette, hogy akármi lesz, visszavonul az idei szezon végén, most mégis úgy döntött, visszatér egy állomás erejéig a következő idényben is – írja az MTI.

Az amerikai sportoló megerősítette, hogy ez az utolsó szezonja, de hozzátette, örökre bánná, ha még egyszer utoljára nem állhatna rajthoz egyik kedvenc versenyén, a kanadai Lake Louise-ban. 

A nő alpesi sí gyorsasági szakágában hagyományosan ez az első verseny, Vonn pedig tizennyolcszor nyert ott futamot, most azonban egy sérülés miatt nem lehet ott a sikerei miatt már Lake Lindsey-nek is átkeresztelt helyszínen.

A 34 éves síző 82 vk-futamot nyert meg pályafutása során, és csupán négy siker választja el az abszolút örökranglistát vezető svéd Ingemar Stenmarktól, de azt már korábban is hangsúlyozta, hogy akkor is visszavonul, ha ezt a rekordot nem sikerül megdöntenie.

Vonn a bejelentése után arról is beszélt, hogy hány sérülése ellenére és milyen motivációk miatt tartott ki eddig, erről szóló cikkünket itt olvashatják:

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?