Öngyilkos lett egy junior világbajnok műkorcsolyázó

2020.07.18. 16:30

Húszévesen öngyilkos lett Jekatyerina Alekszandrovszkaja, aki páros műkorcsolyázásban 2017-ben junior-világbajnok volt, írt az MTI az orosz TASZSZ rendőrségi forrásaira hivatkozva.

gettyimages-871887684-594x594
Fotó: Mark Evans / Getty Images Hungary

Az orosz születésű, 2017 októbere óta ausztrál színekben versenyző sportoló Moszkvában követte el tettét, holttestére a főváros központjában, a lakásához közeli egyik utcában találtak rá. Feltételezések szerint szerelmi bánatában ölte meg magát, legalábbis erre utal, hogy a lakásában találtak egy cetlit, amire azt írta: "szeretlek."

Alekszandrovszkaja nemrég elveszítette az édesapját, ami nagyon megviselte, depresszióközelbe került, a koronavírus-járvány miatt pedig nem tudta elhagyni az orosz fővárost.

A versenyző szerepelt a legutóbbi téli olimpián, és a tizennyolcadik helyen végzett párjával, Harley Windsorral, így nem jutott be a tizenhatos döntőbe.

"Nem adják vissza a szavak, amit most érzek. Teljesen összetört a hír, padlón vagyok. Mindig emlékezni fogok arra, amit együtt tettünk, és örökre őrizni fogom az emlékét"

- írta Windsor, aki idén már nem versenyzett együtt Alekszandrovszkajával.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport