Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Lassabb lesz a pálya a DK-döntőn

2008.11.11. 20:13

Az argentinok túlságosan gyorsnak találták a tenisz Davis Kupa-döntő helyszínének borítását, ezért megkérték a kivitelező céget, hogy lassítsa a pályát. Alberto Mancini, a hazaiak kapitánya és legénysége, David Nalbandian, José Acasuso és Augustin Calleri kipróbálták az Estadio Islas Malvinas acrylic-borítását Mar del Platában és túlságosan sebesnek találták. Soledad Lokman, a Composan cég megbízottja pedig ígéretet tett arra, hogy átfestik a pályát, így az lassabb lesz.

Az argentinok 87 esztendős DK-történetükben - otthon - mindig salakon játszottak a vendégekkel. Az idei elődöntőben azonban az oroszok ellen már kemény pályára váltottak és a spanyolokkal is ezen a borításon akartak összecsapni. Elsősorban azért, mert eredetileg a salakkirály Rafael Nadal is pályára lépett volna a jövő hét végi döntőn. Nadal azonban térdsérülése miatt nem játszik Argentínában, így a helyiek szerint már nem annyira fontos a gyors pálya. (MTI)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek