Edzés közben törték föl Szávay autóját

2008.11.20. 09:57 Módosítva: 2008.11.20. 10:14
A teniszező a Margit szigeten futott trénerével, ezalatt a hídfőnél parkoló Audijából ellopták mobiltelefonját.

A világranglista 28. helyén álló 19 éves magyar teniszező három napja kezdte el az alapozást új erőnléti edzőjével, a korábbi öttusázó Kállai Ákossal.

A szerdai margitszigeti futás után kellemetlen meglepetés fogadta Szávayt, a tréning alatt feltörték Audi A3 típusú gépkocsiját, és elvitték belőle a mobiltelefonját, írja a Blikk. A sportolónő az edzés előtt a Margit híd budai hídfőjénél hagyta az autót, amit a bűntény bejelentése után a rendőrök elszállítottak.

K EPA20080627101

"Nagyon ideges lettem, amikor láttam, hogy mi történt, szerencsére most nem vitték el a kocsit, mint tavaly ősszel – mondta Szávay, aki a telefonját hiányolja a legjobban. – A mobilom a kocsi ajtajában volt, nagyon sajnálom, hogy ellopták. Rengeteg fontos szám, adat volt benne, remélem, a becsületes megtaláló visszahozza majd."

Szávaynak nincs szerencséje mostanában: tavaly októberben a lakása elől lopták el edzője, Kuhárszky Zoltán Toyota típusú gépkocsiját, idén szeptemberben a honlapját törték fel, az idénye nem sikerült, visszaesett a világranglistán, a napokban kivették a bölcsességfogát.