Marat Szafin összeverve is nyerni tudott

2009.01.04. 16:16 Módosítva: 2009.01.04. 17:32
Az orosz teniszező még Moszkvában keveredett utcai verekedésbe, ennek jól látható nyomait még napokig magán viseli. A Hopman Kupában így is nyertek az oroszok.

Az orosz válogatott magabiztos játékkal, 2-1-re verte az olaszokat a teniszezők Hopman Kupáján. A teniszezők nemhivatalos vegyescsapat-világbajnokságán az oroszok a B-csoportban szerepelnek a franciák, az olaszok és a tajvaniak társaságában.

A franciák egy nappal korábban simán verték Tajvant, míg az orosz együttes egy nappal később nyert az olaszok ellen. (Szafin Bolellit verte két szettben.) A csúszást maguk az oroszok kérték, mint kiderült: férfi játékosuk, Marat Szafin kisebb sérülése miatt.

A játékos még Moszkvában keveredett kisebb verekedésbe, melynek nyomait még mindig magán hordja. Mindkét szeme körül kékes-zöld foltok éktelenkednek, és a bal szeme egy kissé bevérzett.

Az egykori világelső, kétszeres Grand Slam-győztes játékos mindenesetre vidáman fogta fel az esetet, melyről csak annyit mondott, annak ellenére, hogy így néz ki, ő került ki győztesen az összecsapásból. Az eset részleteiről csak annyit mondott, rosszkor volt rossz helyen, így nem tudni hányan voltak ellenfelei, és mi lett velük.