Temesvári Andrea készíti fel a hazai hírességeket a Tennis Classicra

2009.09.28. 10:11 Módosítva: 2009.09.28. 10:11

Minden idők legsikeresebb magyar teniszezőnője, Temesvári Andrea idén is kulcsszerepet vállal a Tennis Classics torna előkészítésében és lebonyolításában. Az egykor a világranglista 7. helyéig jutó játékos idén is a verseny háziasszonyaként kalauzolja a résztvevő világsztárokat és külön edzéseken készíti fel hazai hírességeinket a profikkal szembeni mérkőzésekre.

Csakúgy, mint tavaly, az idei Tennis Classics is lehetőséget nyújt ismert hazai személyiségek számára, hogy szemtől szemben is összemérhessék tudásukat a legendás játékosokkal. Ezúttal Demcsák Zsuzsa, Vincze Ottó és Gundel Takács Gábor azok a szerencsések, aki Beckerékkel játszhatnak.

„Csupán néhány év a korkülönbség Boris Becker és közöttem, így az egész pályafutását végigkövethettem. Mindig szerettem a stílusát, mivel olyan színes, változatos élményt nyújtott, mint mások kevesen. A játékában mindig benne volt egy csodaütés, amivel akár mérkőzéseket tudott megfordítani. Holnaptól másképp fogok teniszezni, minden ütésemet úgy fogom megütni, hogy közben arra gondolok, vajon mit szólna hozzá Becker? Csak attól félek, túl kevés már az időm a nagy találkozásig…” – mondta el Gundel Takács Gábor.

Muster a párizsi ATP-tornán szerepel

Alig van olyan szenior torna az idei évben, amelyen az októberi budapesti Tennis Classics verseny valamelyik résztvevője ne indulna. Így lesz Párizsban is, az ATP Champions Tour aktuális állomásán, ahol Thomas Muster lép pályára a Taróczy Balázs által Budapestre meghívott hét klasszis közül.

Bár Muster az első mérkőzésen alulmaradt a francia Cedric Pioline-nal szemben, abban biztosak lehetünk, hogy edzésben van, hiszen néhány héttel ezelőtt a portugáliai Algarve-ban játszott, szintén az ATP-sorozat részeként rendezett viadalon. Az osztrák kiválóság hétfőn az orosz Jevgenyij Kavelnyikovval, majd szombaton a svéd Thomas Enqvisttel csap össze. A bronzmérkőzést és a döntőt vasárnap rendezik.