Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Babos Tímea negyeddöntős Jersey szigetén

2009.11.13. 10:45

Tovább folytatja remek brit körútját Babos Tímea. A 16 és fél éves magyar teniszező Sunderlandben első lett, Jersey-n pedig két ellenfelét már legyőzte. A negyeddöntőben az első kiemelt jön.

A festőien szép szigeten 2000 óta rendeznek Challenger tornát. Korábban olyan, ma már élvonalba tartozó teniszezők nyertek, mint az osztrák Sybille Bammer, vagy a brit Anne Keothavong és Elene Baltacha. A címet a lengyel Katarzyna Piter védi, aki most nem indult.

Babos a nyolcadik kiemelt, francia Elixane Lechemiával kezdett és 6:1, 7:6(6)-ra nyert. A második körben a görög Sztamatia Fafaliu ellen csak öt gémet veszített (6:3, 6:2). A következő ellenfele a torna első kiemeltje, a francia Stephanie Vongsouthi lesz, aki 21 éves és 233. helyen áll a világranglistán. Babosnak már nem kellett selejtezőt játszani Jersey-n, világranglista-700. helyezése pont a főtábla 16. helyére volt elég.