Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Alona Bondarenko nyert Hobartban

2010.01.16. 08:59

A 220 ezer dolláros, hibarti torna fináléjában meglepetésre az esélytelenebb Alona Bondadrenko nyert, kéts zettben, 6:2, 6:4-re verte a második kiemelt, izraeli Shahar Peert. Az aucklandi, 355 500 dolláros férfi tornán is lejátszották a döntőt, itt az amerikai John Isner diadalmaskodott, 6:3, 5:7, 7:6(2)-re győzte le a francia Arnaud Clémentet.

Meglepetést hozott mindkét torna, Hobartban először nyert ukrán teniszező. Az idősebbik Bondarenko-testvér, Alona 1 óra 13 perc alatt nyert, pályafutása második tornagyőzelmét aratta. Korábban 2006. szeptemberében, Luxemburgban volt első

Az aucklandi Heinekein Open nyolc kiemeltje között öt spanyol volt, végül egy amerikai és egy francia játszotta a döntőt. A 24 éves John Isner másodszor jutott ATP-torna döntőjébe és először sikerült nyernie. A torna 1956 óta íródó történetében ő nyolcadik amerikai győztes, Scott Davis 1990-es sikere óta pedig az első. Három kiemeltet vert a tornán a fináléban pedig a 2001-es Australian Open finalistát.