Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Henint nem lehet megállítani

2010.01.26. 08:49

Justine Henin és Cseng Csie is bejutott a női egyes elődöntőjébe az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

„Ez már lényegesen több, mint amit reméltem. Nincs mit bizonyítanom, egyszerűen örömmel fogadom, amit történik” - jelentette ki a másfél éves kihagyás után az év elején visszatért, hétszeres Grand Slam-győztes belga teniszező, miután kedden két szoros játszmában búcsúztatta az orosz Nagyja Petrovát.

„Persze a tornának még nincs vége” - tette hozzá. Tavaly, a US Openen honfitársa, Kim Clijsters jutott el egészen a döntőig.

„Csodálatra méltó, amit véghez vitt, és igen, ez motiváció a számomra is. Egy álom valósulna meg, ha nekem is sikerülne nyernem, de azért mi két különböző személyiség vagyunk.”

Henin mindössze a harmadik női játékos, aki szabadkártyásként elődöntőig menetelt egy GS-viadalon. Korábban ez éppen Clijstersnek jött össze tavaly az Egyesült Államokban, illetve a most szintén négy közé került kínai Csennek 2008-ban, Wimbledonban.

Henin és Csen egymással küzd majd meg a döntőért.