Vicces szerbek vezették fel Miamit

2010.03.24. 12:19 Módosítva: 2010.03.24. 12:19

Indian Wellsben Agassiék Haitiért jótékonykodtak, az idei második 1000-es tornát is egy gálameccs vezette fel: Miamiban két szerb teniszező, Ana Ivanovics és Novak Djokovics mellett két énekes, Mel B és Jay Sean volt a pályán.

A gála házigazdája a New York-i szinésző, a Real Housewives valóságshow főszereplője, Kelly Bensimon volt, a székbíróként az ismert komikus, a helyi rádió egyik DJ-je, Benji Brown csinálta a hangulatot.

Novak Djokovics a Spice Girls egykori énekesével, a 34 éves Mel B-vel alkotott párt. Az énekesnő a meccs előtt esélyt látott a győzelemre: „Technikai talán nem vagyunk olyan jók, de majd sok mozgással igyekezzük ezt pótolni”.

Nem lett igaza, a Glam.Set.Match-re keresztelt gálát Ana Ivanovicsék nyerték, a szerb teniszeznő párja az ugyancsak énekes Jay Sean volt.

Ivanovics helyett eredetileg Marija Sarapova játszott volna, de az orosz még Indian Wellsben megsérült, több hónapos kihagyás vár rá.

A tornán két magyar, Szávay Ágnes és Czink Melinda indul. Utóbbi kezd előbb, szerdán este hat óra körül lép pályára a szabadkártyás holland Arantxa Rus ellen. Szávay kiemelt, így erőnyerő az első fordulóban. A másodikban a 115. Alicia Molik lesz az ellenfele, várhatóan csütörtökön.