NBA-kosaras veszi el a világszép teniszezőt

2010.10.22. 15:36

Egy éve vannak együtt, a Los Angeles Lakers játékosa, Sasha Vujacic megkérte Marija Sarapova kezét.

A háromszoros Grand Slam-győztes Sarapovát hétfőn kérte meg a szlovén hátvéd, az esküvőt még nem tűzték ki.

2009 novemberében jelentették be, hogy együtt járnak, bár már korábban is sokszor lefotózták őket: látták őket együtt teniszezni, Olaszországban, Udinében kézen fogva sétálni Vujacic egy barátjának lakodalma után, és egy U2-koncerten is lekapták őket a fotósok.

Augusztusban egyszerre kezdték meg a felkészülést, Vujicic az NBA-szezonra, Sarapova a US Openre edzett.

Vujacic kifejezetten előnynek érzi, hogy egy sportoló a párja: "Sokat segít nekem, egymást is segítjük. Habár különböző sportágakban, de mindketten profik vagyunk. Nagyon jól tudjuk, mit csinál és min megy keresztül a másik. Ő is keményen dolgozik, és én is. Jó így együtt." Vujacic bevallotta, nyár elején teniszleckéket vett Sarapovától, de már nem játszanak együtt, mert menyasszonyának komolyabb teniszpartnerekre van szüksége.

000 GYI0059899402

Mindketten nehéz időszakon vannak túl. Sarapova sérülés miatt sokat kihagyott, és az egykori világelső a 18. helyre esett vissza a ranglistán. Vujacicot sok sérülés hátráltatta az elmúlt idényben, és a Los Angeles Lakersben legtöbbször csak csereként számítottak rá. Nemrég egy edzésen is megsérült, a csapattársa lekönyökölte le, elvesztette az eszméletét.