Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Nadal beszánkázott a háló alá

2011.06.10. 12:36 Módosítva: 2011.06.10. 14:02

A salakkirály Rafael Nadal hanyatt esett Queens Clubban, a wimbledoni bajnokság felvezetőtornáján a füves borításon és becsúszott a háló alá. Nem sérült meg, folytatni tudta, majd meg is nyerte a meccset.

Radek Stepanekkel játszott a Queens Clubban a negyeddöntőbe jutásért, a nem rangsorolt cseh megizzasztotta, csak három játszmában tudta 6:3, 5:7, 6:1-re legyőzni.

A meccs után bevallotta, kicsit fáradt volt, nem ment igazán a játék, talán emiatt is esett hanyatt az egyik labdamentenél.

Egy rövid labdát futott be, visszaütötte, ám éppen rálépett a vonalra, elvesztette egyensúlyát és a háló alá csúszott. Stepanek sportszerűen egyből átfutott Nadal térfelére, és felsegítette a spanyolt.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek