Kate Middleton simán elvegyült Wimbledonban

2011.06.22. 16:30 Módosítva: 2011.06.22. 16:32

Nyilvánosságra hozták azt a kézzel írt levelet, amelyben Kate Middleton, ma már Katalin hercegnő megköszönte a wimbledoni szervezőknek, hogy három éve feltűnés nélkül elvegyülhetett a bajnokságon.

A barátnőivel együtt nézte a Henman Hillről, az 1-es pálya mögötti füves dombról kivetítőn a mecsseket, mielőtt sikerült bejutniuk a centerpályára, ahol éppen Andy Murray mérkőzése zajlott. Végre élvezhettek egy kis nyugalmat a barátnőjével, írta a levélben.

"Köszönöm a nagyszerű helyeket a stadionban. Nagyon különleges volt látni Murray mérkőzésének végét, aztán pedig Nadal könnyű továbbjutását a negyeddöntőbe. Még egyszer köszönöm, hogy ilyen élvezetes és problémamentes látogatásban volt részem."

000 DV980650

A Telegraph szerint Kate Middleton engedélyezte a szervezőknek, hogy kiállítsák a levelét az All England Club múzeumában. A klub vezetői úgy döntöttek, hogy nem hozzák nyilvánosságra a levél létezését Vilmos herceg és Kate Middleton áprilisi esküvőjéig.

A szervezők most azt találgatják, hogy a szenvedélyes teniszrajongóként ismert Katalin hercegnő ellátogat-e az idei versenyre. Többen úgy vélik, hogy a jövő héten nézhet meg egy mérkőzést ezúttal a királyi páholyból a centerpályán, mielőtt a hercegi pár első hivatalos észak-amerikai látogatására indulna.

Camilla képviselte a királyi családot Wimbledonban
Camilla képviselte a királyi családot Wimbledonban

Szerdán Camilla, Károly herceg felesége képviselte a királyi családot Wimbledonban, megnézte Venus Williams és Kimiko Date-Krumm mérkőzését. A királyi család tagjai nem túl gyakori vendégek a legrangosabbnak tartott Grand Slam-tornán, II. Erzsébet például 33 év után tavaly látogatott el újra Wimbledonba, ahol Andy Murray egyik mérkőzését nézte meg a királyi páholyból.

A királyi családot alapesetben a kenti herceg, II. Erzsébet unokatestvére képviseli Wimbledonban, díjátadóként betöltött szerepe mellett egyben ő a tornát rendező All England Club elnöke is.