Sean Conneryék meglepték Murray-t

2012.09.09. 12:14

Két meglepetésvendég, a szintén skót Sean Connery és Alex Ferguson szakította meg a szombaton elsőként döntőbe jutó Andy Murray meccs után adott sajtótájékoztatóját a US Openen.

Murray mosolyogva fotózkodott az egykori James Bonddal és a Manchester United vezetőedzőjével, miközben megjegyezte, hogy néhány pohár bort érez rajtuk. Kiderült, hogy Murray korábban csak emailben kommunikált két látogatójával, akik a mérkőzést is megnézték a játékot alapjaiban átíró hatalmas szélben.

„Nagy James Bond-rajongó vagyok, és a focit is imádom” – mondta Murray az AFP-nek, miután Conneryék anyja, Judy Murray társaságában elhagyták a termet.

A skót 5:7, 6:2, 6:1, 7:6-ra győzte le a cseh Tomas Berdychet, ezzel ötödik Grand Slam-döntőjébe jutott be. Ellenfele majd a Novak Djokovics-David Ferrer meccs győztese lesz, az a találkozó a spanyol 5:2-es vezetésénél szakadt félbe az első szettben, vasárnap fejezik be. Két tornádó is kialakult New Yorkban, a női döntőt ezért teljesen elnapolták, vasárnap este játsszák majd le.