Károly, Karola
-1 °C
4 °C
Index - In English In English Eng

Gilles Simon is jön a Tennis Classicre

2012.09.26. 14:07

A világranglista hatodik helyét is megjárt francia Gilles Simon lesz az egyik sztárvendége az ötödik alkalommal sorra kerülő Tennis Classics elnevezésű viadalnak, amelyet december 4-én rendeznek meg a Papp László Sportarénában.

A szervezők szerdai tájékoztatása szerint a nizzai születésű játékos jelenleg is a legjobb húsz között foglal helyet, tíz tornagyőzelemmel büszkélkedhet, és egyetlen aktív francia teniszező sem nyert nála több ATP-versenyt.

"Gael Monfilstól hallottam, hogy mennyire jól érezte magát Budapesten tavaly, nagyon felkeltette az érdeklődésemet a bemutató iránt. Örömmel mondtam igent a felkérésre, amikor Taróczy Balázs megkeresett" - nyilatkozta Gilles Simon, hozzátéve: még nem járt Magyarországon, de sokat hallott a magyarok vendégszeretetéről, így nagyon várja, hogy személyesen is része legyen benne. Az, hogy ki lesz a francia játékos ellenfele a Tennis Classicson, október 4-én derül ki.

Korábban eldőlt, hogy a budapesti gála vendége lesz a 2010-ben visszavonult, 1998-ban Roland Garros-győztes spanyol Carlos Moyá, a két Grand Slam-tornán döntős ausztrál Mark Philippoussis és a kivételes technikai tudású iráni Mansour Bahrami is.

Jegyek 3900 és 14 900 forint közötti áron kaphatók a Ticket Express és a Ticketpro hálózatában.