Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Új edző Babos Tímea szakmai stábjában

2013.04.18. 16:44

Nikola Andjelics személyében új edzővel bővült a teniszező Babos Tímea felkészülését és versenyzését segítő szakmai stáb. A 19 éves játékos menedzsmentjének csütörtöki tájékoztatása szerint a szerb szakember azonnal munkába állt, s már a hétvégén kezdődő, 235 ezer dollár összdíjazású marokkói torna helyszínén készíti fel Babost, akivel a továbbiakban is együtt dolgozik - az új edzővel együttműködve - eddigi trénere, Barátosi Levente.

"Timi nagyon keményen küzd a mérkőzéseken, az edzéseken is sokat dolgozik a sikerekért, ráadásul nagyszerű adottságokkal rendelkezik" - idézte a közlemény Andjelicet, aki hozzátette, nagy kihívás számára, hogy először lesz főállásban egy profi versenyző edzője.

"Jól kijövünk egymással, azt már tapasztalhattam, hogy kiváló fitneszedzéseket tart. Remélem, sikeres lesz az együttműködésünk” – reagált Babos az új tréner "hivatalba lépésére".

A magyar játékos a marokkói tornán egyesben a selejtezőben kezd, párosban pedig azzal a luxemburgi Mandy Minellával az oldalán szerepel, akivel februárban megnyerte a bogotái torna párosversenyét.