Új edző Babos Tímea szakmai stábjában

2013.04.18. 16:44

Nikola Andjelics személyében új edzővel bővült a teniszező Babos Tímea felkészülését és versenyzését segítő szakmai stáb. A 19 éves játékos menedzsmentjének csütörtöki tájékoztatása szerint a szerb szakember azonnal munkába állt, s már a hétvégén kezdődő, 235 ezer dollár összdíjazású marokkói torna helyszínén készíti fel Babost, akivel a továbbiakban is együtt dolgozik - az új edzővel együttműködve - eddigi trénere, Barátosi Levente.

"Timi nagyon keményen küzd a mérkőzéseken, az edzéseken is sokat dolgozik a sikerekért, ráadásul nagyszerű adottságokkal rendelkezik" - idézte a közlemény Andjelicet, aki hozzátette, nagy kihívás számára, hogy először lesz főállásban egy profi versenyző edzője.

"Jól kijövünk egymással, azt már tapasztalhattam, hogy kiváló fitneszedzéseket tart. Remélem, sikeres lesz az együttműködésünk” – reagált Babos az új tréner "hivatalba lépésére".

A magyar játékos a marokkói tornán egyesben a selejtezőben kezd, párosban pedig azzal a luxemburgi Mandy Minellával az oldalán szerepel, akivel februárban megnyerte a bogotái torna párosversenyét.