Brit nőknek vetkőztek, Sarapovát cikizték

2013.06.21. 11:22

Nagy meccset játszott a jövő heti wimbledoni bajnokságra készülve Novak Djokovic és Grigor Dimitrov: a Boodles nevű buckinghamshire-i bemutatótornán a szerb 5-7, 6-3, 10-6-ra győzött bő két óra után. A meccs fénypontja mégsem a játék, inkább a két sztár műsora volt.

Djokovic egy pólócserénél megtapsoltatta a közönséget, majd félmeztelenre vetkőzött, utána átmutatott Dimitrovnak, hogy most ő jön. A bolgár egy kicsit kérette magát, de aztán ő is levette a trikóját, sőt, kidobta a nézőknek.

"A stadion teli volt középosztálybeli nőkkel, de vették a lapot, azonnal előkapták a fényképezőgépeiket. Imádták őket" - nyilatkozta a Daily Starnak egy férfi néző.

Novak Djokovic and Grigor Dimitrov strip tease dance

A show-nak ezzel nem volt vége, a meccs után Djokovic javasolta, hogy cikizzék egy kicsit Dimitrov barátnőjét, a szintén teniszsztár Marija Sarapovát. A szerbnek specialitása, hogy remekül utánozza az orosz lányt. Dimitrov kapott az ötleten, azt mondta, ő bemutatja a járását, Djokovic felelt, akkor ő meg a szerváját. Fergeteges lett mindkettő. Djokovic produkciója annyira, hogy nem csak a közönség, hanem Dimitrov is szakadt a röhögéstől.

Novak Djokovic and Grigor Dimitrov imitates Maria Sharapova