Ezt a floridai luxusvillát árulja Szeles Mónika

2014.03.12. 14:35

Szeles Mónika árulja sarasotai villáját, a házról egy kisfilmet is készítettek, hogy a vevőknek még vonzóbb legyen, és ne kelljen végigvezetni őket az ingatlanosoknak személyesen az épületben, hiszen a fontosabb kérdésekre választ kaphatnak.

Szeles Mónika sarasotai villája

A teniszező két évvel a hamburgi merénylet után – egy munkanélküli őrült esztergályos hátba szúrta, mert nem tudta elviselni, hogy jobban játszik Steffi Grafnál -, 1994-ben kapta meg az amerikai állampolgárságot, 2007-ben kapta meg a magyart.

Kilenc Grand Slam tornát nyert, 13 millió dollárt keresett, ha nincs a támadás ellene sikerei csúcsán, még nagyobb karriert futhatott volna be.

Az újvidéki születésű Szeles könyvet ír, februárban a hazai szövetség meghívására a magyar tenisz napjának díszvendége volt. Akkor beszélgettünk vele, természetesen magyarul.

„Akarat nélkül nemcsak a tenisz, az élet sem megy. De emellett nagyon fontos, mit akar a család. Mert egy szerető családdal az élet és a sport is sokkal könnyebb. Nekem szerencsém volt. Szerettünk együtt lenni, és elhatároztuk, hogy ezt és ezt megcsináljuk. Nemcsak bennem, a szüleimben is megvolt a dinamika, és soha nem nyomtak az elvárásokkal. Légy boldog! Ha nem a teniszben, másban. Ezt mondogatta mindig apu. Neki volt igaza. Boldog lettem” - mondta februárban az Indexnek.