Árpád
-2 °C
4 °C

Ezt a floridai luxusvillát árulja Szeles Mónika

2014.03.12. 14:35

Szeles Mónika árulja sarasotai villáját, a házról egy kisfilmet is készítettek, hogy a vevőknek még vonzóbb legyen, és ne kelljen végigvezetni őket az ingatlanosoknak személyesen az épületben, hiszen a fontosabb kérdésekre választ kaphatnak.

A teniszező két évvel a hamburgi merénylet után – egy munkanélküli őrült esztergályos hátba szúrta, mert nem tudta elviselni, hogy jobban játszik Steffi Grafnál -, 1994-ben kapta meg az amerikai állampolgárságot, 2007-ben kapta meg a magyart.

Kilenc Grand Slam tornát nyert, 13 millió dollárt keresett, ha nincs a támadás ellene sikerei csúcsán, még nagyobb karriert futhatott volna be.

Az újvidéki születésű Szeles könyvet ír, februárban a hazai szövetség meghívására a magyar tenisz napjának díszvendége volt. Akkor beszélgettünk vele, természetesen magyarul.

„Akarat nélkül nemcsak a tenisz, az élet sem megy. De emellett nagyon fontos, mit akar a család. Mert egy szerető családdal az élet és a sport is sokkal könnyebb. Nekem szerencsém volt. Szerettünk együtt lenni, és elhatároztuk, hogy ezt és ezt megcsináljuk. Nemcsak bennem, a szüleimben is megvolt a dinamika, és soha nem nyomtak az elvárásokkal. Légy boldog! Ha nem a teniszben, másban. Ezt mondogatta mindig apu. Neki volt igaza. Boldog lettem” - mondta februárban az Indexnek.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?