Babosék kikaptak a monterreyi döntőben

2014.04.07. 10:44

Babos Tímea és társa, a fehérorosz Olga Govorcova döntő rövidítésben kikapott a Megan Moulton-Levy, Darija Jurak amerikai, horvát kettőstől a mexikói Monterreyben rendezett, 500 ezer dollár (111,5 millió forint) összdíjazású keménypályás női tenisztorna páros fináléjában.
 

   

Az első játszmát rövidítésben nyerte a harmadik helyen rangsorolt amerikai, horvát duó, majd 6:3-mal egyenlítettek az első helyen kiemelt Babosék, írja az MTI.

"Sajnos a meccs nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. De így is örülök a döntőnek, élveztem a hetet Olgával. Jó volt újra Monterreyben lenni, de ilyen hosszú túra után ideje hazamenni" - nyilatkozta Babos, aki tavaly a japán Date-Krumm Kimikóval megnyerte a tornát. A 20 éves magyar játékos legközelebb a jövő héten Kuala Lumpurban lép pályára, ahol egyesben főtáblás lesz, párosban pedig a tajvani Csan Hao-csing  lesz a partnere.
  
    Eredmények, döntők:
    páros:
Megan Moulton-Levy, Darija Jurak (amerikai, horvát, 3.)-Babos Tímea, Olga Govorcova (magyar, fehérorosz, 1.) 7:6 (7-5), 3:6, 11-9 - döntő rövidítés

    egyes:
Ivanovics (szerb, 2.)-Jaksics (szerb) 6:2, 6:1