Bogártámadás okozta a röhejes luftszervát

2014.09.02. 13:30

Jo-Wilfried Tsonga óriási luftot ütött az egyik szervájánál az US Openen. A nevetséges jelenet után még a bíróval is vitatkozott, és kiderült, egy rovar volt mindennek az oka.

Tsonga a második szettben próbálta meg behúzni adogatójátékát Andy Murray ellen, de meglehetősen furcsa lett a szervája. A feldobott labda mellé ütött és sután lehúzta a fejét.

A francia teniszező később elmondta, hogy mikor adogatni készült, hirtelen egy bogár szállt a sapkájának ellenzőjére, és nem is látott tőle rendesen. A kísérlet után azonnal levette a sapkát, és kirázta, hogy biztos legyen benne, támadója odébb állt.

Bogártámadás okozta a röhejes luftszervát

A luftos szerva után egy kicsit vitatkozott is a bíróval, mert az első kísérletként jegyezte. Tsonga szerint azonban rosszul döntött, mivel nem ütötte meg a labdát, nem kellett volna második szervát itélni. Tsonga végül megnyerte a játékát, így tette értelmetlenné a vitát.

A legjobb nyolc közé azonban Andy Murray jutott, két szoros játszma után, 7:5, 7:5, 6:4-re húzta be a harmadikat. Murray a legjobb nyolc között Novak Djokoviccsal játszik majd.