Babosék igazi nagymenőket verve nyerték a római tenisztornát

473717970
2015.05.17. 12:38

Babos Tímea Kristina Mladenoviccsal együtt megnyerte a női párost a római tenisztornán.

A döntőben két játszmában győzték le az első helyen kiemelt Martina Hingis, Sania Mirza párost. A svájci, indiai duó idén nagyon jól teljesített, Indian Wellsben, Miamiban és Charlestonban is tornagyőztesek lettek. Nem véletlenül áll ez a két teniszező a páros világranglista élén. Mirza az első, Hingis a második. Babosék sikere már csak ezért is kiemelkedő.

Az első játszmát 6:4-re nyerték Babosék, a másodikban még simábban, 6:3-ra győztek.

„Nagy céljaink vannak Kristinával. Tavaly kezdtünk el együtt játszani, már akkor nagyszerű eredményeket értünk el. De az idei évben még sikeresebbek vagyunk" –  nyilatkozta honlapján Babos.

 Már három versenyt nyertünk. Jól játszunk, egyre jobban értjük egymást a pályán. Egyre tapasztaltabbak vagyunk, így javul a játékunk is.

Mladenovic elmondta Hingisék a korábbi mérkőzéseiken is nagyszerű ellenfelek voltak, és ez igaz a vasárnapi döntőre is.  Egykorúak vagyunk Timivel, négy nap van kettőnk születésnapja között, és régóta ismerjük egymást. Ő a legjobb barátnőm, sok időt töltünk együtt a pályán és a pályán kívül is. Nagyszerűen egészítjük ki egymást."