József, Bánk
-6 °C
0 °C

Babos kiesett Sencsenben, Fucsovics elődöntős Adelaide-ben

2016.01.08. 09:06

Két játszmában, 6:2, 6:4-re nagyon simán nyert az amerikai Alison Riske a sencseni tenisztorna elődöntőjében Babos Tímea ellen. A 22 éves, a világranglista 70. helyén álló Babos az MTI beszámolója szerint 1 óra 19 perc alatt szenvedett vereséget.

„Jobb volt az ellenfél, ez az igazság. Végig küzdöttem, de nem játszottam úgy, mint az elmúlt napokban. Picit rosszabbul szerváltam, nem voltak elég élesek az ütéseim. Bármit próbáltam csinálni vagy változtatni a taktikán, az ellenfelem mindig jól reagált. Nagyszerűen játszott, mindenre kiváló válaszokat tudott adni. Nem vagyok elkeseredve, hiszen ez egy nagyon-nagyon jó hét volt” – értékelt a magyar teniszező, aki jövő héten Sydneyben párosban indul, majd az Australian Openen szerepel.

Fucsovics Márton viszont remekül halad Adelaide-ben, ahol nagyon simán, 6:0, 6:3-ra verte a negyeddöntőben a japán Morija Hirokit. A döntőért viszont az első helyen kiemelt izraeli Dudi Selát kellene legyőznie szombaton. Az ausztrál torna után Fucsovics jövő héten már az Australian Open selejtezőjében bizonyíthat.