Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Babos a negyeddöntőben esett ki párosban a US Openen

2017.09.07. 20:48

Babos Tímea Andrea Hlaváckovával az oldalán kikapott a női párosok negyeddöntőjében a US Openen. Az ötödikként rangsorolt magyar-cseh duó a negyedik helyen kiemelt Sania Mirza, Peng Suaj kettős ellen már szerdán elkezdte a meccsét a legjobb nyolc között, de akkor az eső miatt az első játszmában, 2:2-es állásnál csütörtökre kellett halasztani a befejezést.

A folytatásban Babosék 5:5 után a találkozó során először brékeltek, de saját szervagémjükkel nem tudták lezárni a szettet. Jött a rövidítés, amiben a második játszmalabdájukat kihasználó Mirzáék jutottak előnyhöz.

A második játszma közepén, 2:2 után Babosék két szervajátékukat bukták el, majd a végjátékban hiába küzdöttek nagyot, visszavették az egyik bréket és hárítottak hét meccslabdát, a rutinos ellenfél a nyolcadik lehetőségét már kihasználta, írja az MTI.

Eredmény, női páros, negyeddöntő:

Sania Mirza, Peng Suaj, (indiai, kínai, 4.)-Babos Tímea, Andrea Hlaváckova (magyar, cseh, 5.) 7:6 (7-5), 6:4