Árpád
-2 °C
4 °C

Becker elhagyta wimbledoni trófeáit, amelyekből a tartozásait fizetné

2018.01.25. 10:38

A nyáron csődöt jelentő Boris Becker a teniszkarrierje során megnyert trófeák eladásából fizetné ki a tartozását, csak az a baj, hogy 14 trófeáról azt sem tudja, hol van.

GettyImages-1565755

Becker többek között két Australian Open- és három Wimbledon-trófeát keres, de nincs meg 1992-ben nyert olimpiai aranyérme se.

A német teniszező úgy véli, a trófeáit kiállításokra adta oda a német szövetségnek és az All Englang Clubnak, és ezután tűnhettek el.

A wimbledoni és az ausztrál torna szervezői viszont azt állítják, náluk nincsenek a díjak, a német teniszszövetség és a és a Tennis Hall of Fame sem őrzi azokat.

Becker most nyilvános felhívást tett közzé, aki tud valamit a díjairól, az jelentkezzen a felszámolást végző londoni csődgondnoknál. A teniszező szerint a három wimbledoni trófeáért akár egymillió eurót is kaphat.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?