Félbeszakadt Roger Federer meccse

2018.03.11. 11:41 Módosítva: 2018.03.11. 12:04

A heves eső miatt félbeszakadt Roger Federer Federico Delbonis elleni mérkőzése az Indian Wells-i ATP 1000-es torna harmadik fordulójába. A harmadik helyen kiemelt Grigor Dimitrov meglepetésre kikapott a spanyol Fernando Verdascótól és a 16. helyen kiemelt Fabio Fognini is kiesett.

A svájci világelső és 20-szoros Grand Slam-győztes jól kezdte a Delbonis elleni meccsét, az első szettet 6-3-ra meg is nyerte. A második körben azonban megjött az eső, 2-2-es állásnál félbe kellett szakítani a mérkőzést. A meccset vasárnap pótolják.

Grigor Dimitrov számára viszont ennyi volt. A bolgár játszmalabdákat rontva, a rövidítésben bukta el az első szettet és hiába javított a második körben, a döntő játszmát a spanyol ellenfele húzta be. A meccsen egyébként Dimitrovnak csak két ásza volt, míg Verdascónak 12, bár a spanyol azért csak összehozott hét kettős hibát is az agresszív adogatásaival.

Dimitrovon kívül még egy kiemeltnek ért véget a torna, az olasz Fabio Fognini kapott ki Jérémy Chardytól egy elrontott szervagémnek hála.