Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Stepanekkel is szakított Djokovic, edző nélkül maradt

2018.04.04. 14:58

Röviddel azután, hogy Andre Agassi otthagyta Novak Djokovicot, a szerb teniszező másik edzőjével, a cseh Radek Stepanekkel is szakított, áll a Djokovic honlapján olvasható közleményben, amely nem indokolja a szakítás okát, csak annyit közöl, hogy a kapcsolata mindig nagyszerű volt és az is marad Stepanekkel, akitől nagyon sokat tanult és akivel nagyon élvezte a közös munkát.

Djokovic jövőjéről egyelőre annyit árult el, hogy a családjával töltött rövid pihenő után megkezdi a felkészülést a salakszezonra, amelyet sikerre éhesen vár. Djokovic egyébként jelenleg 13. a világranglistán, miután könyöksérülése miatt kihagyta a tavalyi és második felé.

Andre Agassi, Djokovic másik edzője múlt szombaton jelentette be, hogy már nem segíti a szerb teniszező felkészülését, írja az MTI. Egyelőre nem tudni, ki vagy kik folytatják Djokovic edzését.