Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Serena Williamstől megkérdezték, ő lenne-e a valaha volt legjobb női sportoló

2018.06.03. 11:12

Serena Williams nyolcaddöntőbe jutott a francia nyílt teniszbajnokságban. A szülés után visszatérő teniszező nemcsak a játékával, hanem egyedi öltözetével is felhívta magára a figyelmet, de a ruháján kívül a klasszisa is szóba került. 

A ruhájával kapcsolatos kérdésekre azt válaszolta, hogy az bár tényleg nem szokványos, de nincs kőbe vésve, hogy milyen öltözetben kell játszani. 2018-at írunk, szerinte az a fontos, hogy önmagukat adják az emberek, hogy kipróbáljanak új dolgokat.

Ekkor az egyik újságíró megkérdezte, hogy egyetért-e azzal, hogy Novak Djokovics szerint valószínűleg ő minden idők legjobb női atlétája. Williams ezen egy pillanatra elgondolkozott, majd nevetve csak annyit mondott:

Valószínűleg.

Serena Williams négyszeres olimpiai bajnok, korábbi világelső. Huszonháromszor nyert egyéniben Grand Slam-tornát, illetve sikeresen abszolválta az úgynevezett  „Non-Calendar Year” karrier Grand Slamet, vagyis egymás után mind a négy nagy tornán nyert.