Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Japánok verték ki Babosékat a Garros negyeddöntőjében

2018.06.06. 16:42

A páros világranglistán 41. Ninomija Makoto és a 65. Hozumi Eri 1 óra 46 perc alatt 2-0-ra győzte le a Roland Garros első kiemeltjét, a Babos Tímea Kristina Mladenovic kettőst a párizsi torna negyeddöntőjében. A két japán 7:6, 6:3-ra nyert.

Az első szettben két brék után Babosék egy újabb brék után már 5:3-ra is vezettek, innen viszont úgy bukták a rövidítést, hogy 5:4-nél szettlabdájuk is volt. A rövidítésben 2-0-ra, majd 3-2-re is vezettek Babosék, de után hat labdából csak egyet nyertek meg és 4-7-tel elment az első játszma

A másodikban 3:3-ig mindkét páros hozta az adogatójátékát, után viszont csak a japánok úgy, hogy 4:3-as vezetésüknél egyszer brékeltek is. Hiába volt ezután Baboséknak kétszer is brékpontjuk, nem tudtak meccsben maradni, így végül kiestek.

Babos ezzel befejezte a szereplését Párizsban. Egyesben az első fordulóban búcsúzott, ahogy vegyes párosban is az indiai Rohan Bopanna oldalán.

Roland Garros, női negyeddöntő

  • Ninomija Makoto, Hozumi Eri-Babos Tímea, Kristina Mladenovic 7:6, 6:3