Kryrgiosnak már megint teljesen elment az esze

2018.06.25. 08:12

Nick Kyrgios eddig is hosszú botránylistájához egy újabbat tett hozzá. Az ausztrál teniszező a queensi torna elődöntőjében a vizes-palackjával maszturbálást imitált, 15 ezer eurós büntetést kapott érte.

Kyrgios szinte egyetlen tornát sem tud úgy lehozni, hogy ne legyen valami balhéja. A nyomást láthatóan rosszul viselő játékos már pszichológussal is dolgozott együtt, hogy úrrá legyen problémáin, de láthatóan nem voltak teljesen eredményesek.

Az ausztrálról pár napja még azért írtunk, mert technikás és látványos játékkal nyert Queensben, ami miatt már Wimbledonban is esélyesnek tartják. De az elődöntőben sem bírta ki, hogy ne csináljon valami szerinte poénos dolgot.

A horvát Ciliccel játszott, az egyik pihenőben kezdett el játszani a vizes palackjával, amivel maszturbálás és orgazmust imitált. Az obszcén jelenetek miatt 15 ezer eurós büntetést kell fizetnie, a queensi szerepléséért kapott 105 ezer euróból ki is tudja fizetni.

Kyrgios szoros meccset játszott, 7:6 (7-3), 7:6 (7-4)-es vereséget szenvedett. Cilic a döntőben is nyerni tudott, Novak Djokovicsot verte.  • Hírek
  • Bankszámla