Erzsébet
1 °C
4 °C

Babos Tímea: Ránk nézve méltatlan a szövetség hozzáállása

2018.08.26. 10:47

Fucsovics Márton mellett állt ki Facebook-posztjában a legjobb magyar női teniszező, Babos Tímea is. Szerinte sem könnyű együttműködni a Magyar Tenisz Szövetséggel. 

K EPA20180203092
Fotó: Ritchie B. Tongo / MTI / EPA

Fucsovics pénteken azt írta, nem jó a légkör a válogatottban, és szerinte nincsenek meg a feltételek ahhoz, hogy a Davis-kupa-csapatban szerepeljen a csehek ellen. Azt érzi, hogy felvetette probléámit nem veszi komolyan a szövetség, és a gondokat a kapitány, Köves Gábor sem közvetíti a szövetség felé. 

Köves is reagált, aki értetlenül állt Fucsovics kifakadása előtt, mert sok kérdéssel a teniszező Facebook-posztjában találkozott először. Azt sem tudta, hogy vele gondja van a játékosnak.

A US Openre készülő Babos is hozzászólt most a témához. Azt írta, hat éve törekszik konstruktív kapcsolat kialakítására a szövetségre, de eddig nem volt eredményes, ezért is érti meg Fucsovicsot. Babos szerint a szövetség hozzáállása méltatlan, nem becsüli meg a játékosait, nem adnak elég erkölcsi támogatást és tiszteletet. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?