A Real-elnök különleges szerepet szán Nadalnak

2018.09.10. 09:22

Köztudott, hogy Rafael Nadal, a világ jelenleg első számú teniszezője – aki sérülés miatt volt kénytelen feladni a US Open elődöntőjét – nagy Real Madrid-szurkoló. Nem véletlenül lett 2011 márciusában tiszteletbeli tagja a klubnak. Az El Confidental szerint Florentino Perez elnök még ennél is komolyabb szerepet szán Nadalnak: az elnöki székbe vizionálja a teniszsztárt.

„Nadal a Real Madrid egyik legjobb nagykövete a világban. Nagyszerű választás lenne a Real Madrid elnökének” - mondta Perez, aki - pár éves megszakítással - már 15 éve tölti be a tisztséget.

Nadal legkorábban 2031-ben, azaz 45 évesen lehet Real-elnök, ugyanis a szabályzatban az szerepel, hogy csak az vállalhatja el a tisztséget, aki legalább 20 éve a klub tagja. Nadal megtiszteltetésnek vette Perez felajánlását, de azt mondta, a klubnak kiváló elnöke van, és most még egész más jár az ő fejében is.

„A klub jó úton halad, és nem hiszem, hogy a Real Madridnak pont rám lenne szüksége, bár sosem lehet tudni, mi történik a jövőben” - tette még hozzá Nadal.