Olivér
4 °C
8 °C

A Real-elnök különleges szerepet szán Nadalnak

2018.09.10. 09:22

Köztudott, hogy Rafael Nadal, a világ jelenleg első számú teniszezője – aki sérülés miatt volt kénytelen feladni a US Open elődöntőjét – nagy Real Madrid-szurkoló. Nem véletlenül lett 2011 márciusában tiszteletbeli tagja a klubnak. Az El Confidental szerint Florentino Perez elnök még ennél is komolyabb szerepet szán Nadalnak: az elnöki székbe vizionálja a teniszsztárt.

„Nadal a Real Madrid egyik legjobb nagykövete a világban. Nagyszerű választás lenne a Real Madrid elnökének” - mondta Perez, aki - pár éves megszakítással - már 15 éve tölti be a tisztséget.

Nadal legkorábban 2031-ben, azaz 45 évesen lehet Real-elnök, ugyanis a szabályzatban az szerepel, hogy csak az vállalhatja el a tisztséget, aki legalább 20 éve a klub tagja. Nadal megtiszteltetésnek vette Perez felajánlását, de azt mondta, a klubnak kiváló elnöke van, és most még egész más jár az ő fejében is.

„A klub jó úton halad, és nem hiszem, hogy a Real Madridnak pont rám lenne szüksége, bár sosem lehet tudni, mi történik a jövőben” - tette még hozzá Nadal.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?