Jenő
-2 °C
6 °C

Magyar cégre szavazott a tenisz, de nem a 2Rule-ra

2018.09.12. 10:53

A Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) szerdán bejelentette, öt évig a Dorko nemzeti színű melegítőit, mezeit fogják viselni a válogatott tagjai. A megállapodást az MTSZ elnöke, Szűcs Lajos és Gém Péter szentesítette. A ruhákon túl 50 millió forinttal támogatják a hazai szövetséget.

A hétvégi Davis-kupa-meccsen már ezeket a ruhákat fogják hordani.

A 4,5 éve indult Dorko magyar cég, fiatal hazai tervezők ötleteit valósítja meg. Másfél éve találták ki, hogy a magyar nemzeti csapatokat ők öltöztessék.

Ez egy óriási lépés nekünk. Népszerű magyar márkaként még jobban rá tudjuk irányítani a sportágra a figyelmet

- mondta Gém Péter.

Szűcs Lajos hozzátette, a Magyarország-felirat sem fog hiányozni a jövőben a melegítőkről. A tervük az volt, hogy magyar céggel szerződjenek. Szűcs egyébként fideszes parlamenti képviselő. 

IMG 20180912 112857 442
Fotó: Novák Eszter

"Jó cuccok, jó viselet, örülünk, hogy ebben lehetünk, megtiszteltetés nekünk" - ezek már a válogatott egyik tagja, Piros Zsombor szavai voltak. 

A 2Rule vezetője, Kővári Ágnes arról beszélt pár hete, hogy tárgyalnak hazai sportszövetségekkel, úgy tűnik, a teniszről lemaradtak. Kővári azt ígérte, hogy augusztus végén már lesz webshop és márkabolt, de még igazából a kampányt sem látni.

A Dorko termékek ellenben kézzel foghatóak.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?