Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Sávoltnak felmond a teniszszövetség

2018.09.28. 10:36

Bár folytatódik az egyeztetés a Magyar Tenisz Szövetség és Fucsovics Márton menedzsmentje között, a pénteki napon az MTSZ felmondja Fucsovics edzőjével, Sávolt Attilával a megbízási jogviszonyt, írt minderről a Magyar Idők.

Június óta tart az a vita, amelyet Fucsovics Márton kezdeményezett, majd a szövetség válaszolt a vádakra. A legjobb magyar teniszező később a Davis-kupa szereplést is lemondta. A héten közgyűlést tartott a szövetség, amelyen a jelenlévők 164:1 arányban álltak ki dr. Szűcs Lajos vezette elnökség álláspontja és programja mellett.

Eddig a szövetség utalta a 6000 eurós bérét Sávolt Attilának, de ezt most felfüggesztették és innentől a játékos dönt arról, hogyan rendelkezik utólagos elszámolás formájában az összeggel, azaz mennyit ad Sávoltnak ebből a keretből.

A héten lezajlott sajtóbeszélgetésen Szűcs Lajos elnök és Richter Attila főtitkár is határozottan kiállt amellett, hogy rendezni szeretné a viszonyát Fucsovics Mártonnal és Babos Tímeával is.