Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Babos Tímea kiesett a pekingi torna második fordulójában

2018.10.03. 10:38

Babos Tímea már a második fordulóban búcsúzott a pekingi tenisztornán. A legjobb magyar női teniszező az MTI híre szerint mindössze három játékot nyerve kapott ki a hazai közönség előtt szereplő Csang Su-ajtól.

Az első fordulóban a tajvani Hszieh Szu-vejt búcsúztató Babos – aki 68. a világranglistán – kifejezetten gyengén kezdett a ranglista 45. helyén álló kínai ellen, és csak 0:5-ös hátránynál hozta nyerte első gémjét. Csangnak csak a szett befejezésével akadtak gondjai, végül a hatodik szettlabdáját értékesítve nyerte az első játszmát, ami 34 percig tartott.

Babos a második szettet sokkal jobban kezdte mint az elsőt, és 2:2-ig tartotta a lépést ellenfelével, ám ekkor elvesztette az adogatását, ráadásul közben a jelek szerint mintha beteg is lett volna, ami egyre jobban hátráltatta, a szünetekben többször is köhögött, illetve az orrát fújta.

A hátralévő időben aztán nem is nyert több gémet, az egyoldalúvá váló találkozó 1 óra 10 percig tartott.

Babos – oldalán a francia Kristina Mladenoviccsal – kedden bejutott a páros negyeddöntőbe a kínai fővárosban, ahol magyar részről még Fucsovics Márton szerepel.

Eredmény: nők (8,3 millió dollár összdíjazás): 

2. forduló (a 16 közé jutásért): Csang Su-aj (kínai) - Babos Tímea 6:1, 6:2